WEDSTRIJD I.S.T. Cocoon Ham - zvk Tuilt  2 - 6  (1-3)

DATUM 20-02-2004  21:00

DOELPUNTEN 2‘ (0-1), 3‘ (0-2), 5‘ (1-2) goal Niko Kopriva, assist Benny De Boulle, 14‘ (1-3), 33‘ (1-4), 34‘ (1-5), 37‘ (2-5) goal Patrick Van Beeck, assist Niko Kopriva, 45‘ (2-6)

VERSLAG Twee thuisspelers moesten wegens ziekte op het laatste moment afmelden: Dirk Vonckx en Pieter Terryn. Bij IST Cocoon Ham werd vooraf duidelijk gesteld dat er alleen met een puike collectieve prestatie een mooi resultaat kon inzitten. Uiteindelijk ging ZVK Tuilt verdiend met de zege lopen. Al binnen enkele minuten stond IST 0-2 achter - dit gebeurde in het lopende seizoen trouwens al meerdere malen. ZVK Tuilt wist met agressief spel hun tegenstanders onder druk te zetten. Niko Kopriva kon echter op aangeven van Benny De Boulle de bal nog net voorbij de keeper tikken en zo de stand op 1-2 brengen. Doch het vlotte niet echt bij IST, en Tuilt kon nog voor de rust de 1-3 scoren. De tweede helft kende een identiek beeld: Tuilt liet met hun agressie en snelheid IST niet meer in hun spel komen. De frustraties bij een aantal IST-spelers groeide met de minuut, zeker nadat de bezoekers nog verder tot 1-5 uitliepen. De echte vechtersmentaliteit verdween bij de thuisploeg als sneeuw voor de zon. Patrick Van Beeck kon na een snelle uitbraak nog milderen tot 2-5, doch meer zat er niet in. Tuilt wist uiteindelijk nog het laatste doelpunt van de avond te scoren. Einduitslag: 2-6.